Extranet

IDB Groep

 

Contact

Klantverhalen

Trainingen

 

U wilt natuurlijk dat uw organisatie optimaal gebruik kan maken van DigiOffice. Om hiervoor te zorgen biedt DigiOffice Academy een breed aanbod aan producttrainingen. Zowel voor gebruikers, applicatiebeheerders en systeembeheerders die met DigiOffice gaan starten, als voor medewerkers die hun kennis willen opfrissen of verdiepen.

 

Hieronder vindt u een overzicht van ons trainingsaanbod.:

 

DigiOffice Basis

In deze gebruikerstraining komen alle basishandelingen aan de orde welke nodig zijn om met DigiOffice te kunnen werken, zoals bijvoorbeeld: documenten maken en registreren, versiebeheer, zoeken en vinden, contactpersonen en relaties aanmaken. Deze training adviseren wij bij eerste aanschaf van DigiOffice, maar u kunt het ook uw nieuwe medewerkers aanbieden.

 

DigiOffice Intensief

Gaat u intensief met DigiOffice werken, bijvoorbeeld als CRM beheerder, document controller of management assistente, dan is deze training essentieel. Aan bod komt bijvoorbeeld: werken met kenmerken, selecties maken, de actie-module, resultatentabellen naar wens aanpassen, tips en trucs.

 

DigiOffice Opfris

Werkt u al een tijd met DigiOffice, maar wilt u na een update of uitbreiding graag opgeleid worden in de nieuwe functionaliteit dan is deze opfristraining een goede keuze. U krijgt tips en trucs aangereikt om meer uit de applicaties te halen en wordt bijgepraat over de laatste mogelijkheden en toevoegingen.

 

DigiOffice Beheer Basis

Voor applicatiebeheerders bieden wij de training DigiOffice Beheer Basis aan. Hierin komen alle belangrijke aspecten aan bod zoals gebruikersbeheer, de interne bedrijven, vestigingen en afdelingen beheren, keuzelijsten beheren en de beginselen van beveiliging, registratieprofielen en opslag. Hierna kan een verdiepingsslag gemaakt worden door bijvoorbeeld een Masterclass te volgen over een specifiek onderwerp. Meer informatie over de masterclasses vindt u hier.

 

DigiOffice SharePoint

Voor technisch beheerders bieden wij de training DigiOffice SharePoint aan. Gebruikt uw organisatie DigiOffice in combinatie met SharePoint als opslaglocatie, dan is deze training een zeer waardevolle aanvulling om deze combinatie optimaal te beheren.

 

Drietrapsraket

De drietrapsraket bestaat uit de trainingen DigiOffice Basis, DigiOffice Beheer Basis en, indien van toepassing, DigiOffice SharePoint. U wordt op deze manier klaargestoomd om als beheerder te kunnen fungeren. Door dit cursuspakket af te nemen ontvangt uw organisatie een aantrekkelijke korting.

 

Microsoft Office 365

Als u Office 365 binnen uw bedrijf gaat gebruiken, is het zinvol om ons een training te laten verzorgen. In no time heeft u alle aspecten van deze manier van werken onder de knie.

 

Advies

Weet u niet welke training het beste aansluit bij uw organisatie? Neem contact op met onze trainingscoördinator Ralf Benschop via +31 348 465500 of opleidingen@idbgroep.nl en laat u adviseren.

 

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement