Vacatures

IDB Groep

Werken bij IDB4ict (onderdeel van IDB Groep)

Heb je een passie voor het beheren van ICT-omgevingen en het helpen van mensen? Kun je op een flexibele en zelfstandige wijze samenwerken met collega’s om ICT-omgevingen van klanten te onderhouden? Ben je klantgericht, betrokken, besluitvaardig, creatief en stressbestendig? Werk je nauwkeurig, analyserend en gestructureerd? Dan ben je wellicht de juiste persoon om als nieuwe collega bij ons aan de slag te gaan als:

Servicedesk/System Engineer

Voltijd (32-40 uur/week)

 

Wat ga je doen?

Als fulltime (32-40 uur) servicedeskmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van onze klanten en de oplossing voor alle IT problemen waar zij tegenaan kunnen lopen. Als ware redder in nood blijf jij koelbloedig, betrokken en besluitvaardig. Waar nodig pas jij creativiteit en humor toe en ondersteun jij onze klanten door het goed en duidelijk registeren van het incident. Daarna zal jij, zoveel mogelijk zelfstandig, het incident oplossen. Is dit niet mogelijk? Dat schakel jij snel met de extra hulptroepen, je collega systeembeheerders, om tot een goede oplossing voor de klant te komen.

 

Hoe ziet jouw week eruit?

Niet één week is het hetzelfde dus wij hopen dat je een beetje van variatie houdt… Je begint de dag met verse koffie, of heb je liever thee of water? Misschien ook lekker vers fruit van de fruitschaal? Dan open je de mail en verwerk je alle binnengekomen aanvragen. Ondertussen belt er een klant die per ongeluk op een link heeft geklikt waar ze eigenlijk niet op had moeten klikken. Voor jou geen probleem, je stelt de klant gerust en gaat ermee aan de slag. Tegelijkertijd komt er een collega je kamer op omdat deze een nieuwe muis nodig heeft. Je geeft deze aan en gaat verder met je andere werk. Je hebt een leuke opleiding voorbij zien komen die aansluit bij jouw functie en deze mail je naar Niels om te vragen of je deze opleiding mag volgen. Inmiddels zijn er al enkele telefoontjes geweest die jij zelfstandig af hebt kunnen handelen voor twee andere heb je wat vragen voor een collega die je via de mail aan hem stelt. Tijd voor lunch! Neem je zelf wat mee of ga je (met je collega’s) naar een restaurant in de buurt? In de volledig uitgeruste keuken is het ook mogelijk om zelf iets te bereiden. Of ga je even een wandeling maken? Als je terugkomt geeft een collega aan dat er een klant voor je heeft gebeld. Je leest zijn notities, analyseert de case en belt deze klant terug. Je bedenkt je ook nog dat een collega aangaf dat het beeldscherm niet zo zuiver is, dus besluit daar ook nog even langs te lopen. Misschien zit er een kabel niet goed of kan er iets aan de instellingen aangepast worden?

 

Wat hebben wij jouw te bieden?

Een enorm afwisselende baan. Waar je kan rekenen op de hulp en kennisdeling van je collega’s. Je mag werken voor veel verschillende bedrijven en werkt aan verschillende projecten. Ons kantoor is gevestigd in Woerden. Kom je met het openbaar vervoer? Dan heb je een lekkere wandeling van ongeveer 10 min naar ons kantoor vanaf het station. Kom je met de auto? Dan parkeer je op ons parkeerterrein. Liever op de (race)fiets ook dat kan natuurlijk. In de zomer is de vriezer ‘the place to be’ voor lekkere ijsjes of ga je liever voor hamburger vrijdag of de kroket-middag? Ook zijn er leuke teamuitjes en andere vieringen. Nu horen we je denken, dat salaris, hoeveel ga ik verdienen? Dat is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Wat we je nog wel willen meegeven; je kan tot je pensioen bij ons blijven werken want de pensioenregeling heeft onze collega Marcel goed voor je geregeld.

 

Wat heb je nodig om deze functie te kunnen uitvoeren?

●  Minimaal MBO4 werk en denkniveau in de richting van ICT;

●  Een flexibele houding m.b.t. tot werkdagen en uren. Als er een gaaf project is zal dit soms in het weekend of

    avond uitgevoerd moeten worden zodat de klant hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

●  Je bent discreet en bent in staat om goed om te gaan met vertrouwelijke informatie

●  Klantcontact, of dit nu per mail, telefoon of videochat is, is voor jou geen enkel probleem. Als de klant jouw naam

    hoort weet hij dat hij met passie, enthousiasme en professionaliteit geholpen zal worden.

●  Systeembeheer? Daar kan je van dromen.

●  De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed zowel in woord als geschrift

●  Je kijkt er naar uit om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie.

IDB4ict

IDB4ict, onderdeel van IDB Groep, is een professioneel team van specialisten dat diverse ICT-diensten levert zoals systeembeheer, controle, rapportage en advisering. Daarnaast bieden we cloud- en hostingdiensten aan met complexe infrastructuren, server hardware, virtualisatie, netwerkapparatuur, storage systemen, monitoring, configuratie en management tools.

 

Als Microsoft Gold Partner doen we technisch-, applicatie- en functioneel beheer voor onder meer Active Directory, SQL, Exchange, Microsoft Teams, Azure, Microsoft 365 en SharePoint. Op basis van inventarisaties en site-checks maken we rapportages voor het verbeteren van de ICT-omgevingen bij klanten en adviseren het ICT-management bij visiestrategie en beleidsvorming.

 

IDB4ict is net als DigiOffice onderdeel van IDB Groep. Ons doel is bedrijfsprocessen effectiever en efficiënter te laten verlopen en op die manier het succes van ondernemingen te vergroten. Onze diensten en oplossingen worden in diverse branches gebruikt (o.a. zakelijke dienstverlening, accountancy, bouw, onderwijs, zorg, productie). Onder onze klanten rekenen we zowel kleine bedrijven als internationaal opererende ondernemingen. IDB Groep is opgericht in 1987 en telt ongeveer vijftig medewerkers.

 

Door de voortdurende drive naar innovatie is binnen de organisatie continue sprake van ontwikkeling en vooruitgang. Daarbij leren we elke dag door middel van samenwerking en opleidingen van medewerkers. Wij zijn een kennisintensief bedrijf waarbij het werk wordt verricht door teams met een hoge mate van zelfstandigheid en resultaatgerichtheid.

 

Contactgegevens

Durf jij deze uitdaging aan als Servicedesk /System Engineer:? Stuur ons je cv door en schrijf in de

motivatie waarom jij een waardevolle toevoeging bent voor IDB4ict naar: IDB Groep t.a.v. Niels van der Steenhoven.

Per e-mail onder vermelding van referentienummer VAC_2022_3 naar info@idbgroep.nl.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Niels van der Steenhoven, Directeur IDB4ict,

via telefoonnummer 0348 – 46 55 00.

 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Home

Extranet

IDB Groep

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

 

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement