Extranet

IDB Groep

 

Contact

Klantverhalen

Masterclasses

 

DigiOffice Academy biedt u met masterclasses opleidingen met diepgang op een specifiek onderdeel van onze oplossingen. Dit helpt u om de mogelijkheden te leren kennen en optimaal te benutten. Onderwerpen van onze masterclasses zijn onder andere werkstromen, DigiBouw en SharePoint.

 

Masterclasses zijn interactieve sessies, waarbij onze experts hun kennis delen en met u in discussie gaan over het onderwerp. U krijgt zo in korte tijd veel informatie in de vorm van concrete tips en praktische voorbeelden. Daarnaast worden al uw vragen direct beantwoord.

 

Hieronder vindt u een overzicht van onze masterclasses.

 

SharePoint Beheer 1

Voor technisch beheerders en IT-managers bieden wij de training SharePoint Beheer aan. Hierin komen alle aspecten aan bod om een SharePoint-omgeving in te richten en te beheren.

 

SharePoint Beheer 2

De vervolgcursus SharePoint beheer is bedoeld voor gevorderden.

 

DigiOffice Beheer Werkstromen

Voor technisch beheerders bieden wij de masterclass DigiOffice Beheer Werkstromen aan. Hierin komen alle aspecten aan bod om werkstromen optimaal te beheren, muteren en aanmaken. Voor deze masterclass is de kennis van de training DigiOffice Beheer Basis essentieel.

 

DigiOffice Beheer Beveiliging

Voor technisch beheerders bieden wij de masterclass DigiOffice Beheer Beveiliging aan. Hierin komen alle aspecten aan bod om de beveiliging optimaal te beheren en muteren. Voor deze masterclass is de kennis van de training DigiOffice Beheer Basis essentieel.

 

DigiOffice Beheer Registratieprofielen

Voor technisch beheerders bieden wij de masterclass DigiOffice Beheer Registratieprofielen aan. Hierin komen alle aspecten aan bod om de registratieprofielen optimaal te beheren, muteren en aanmaken. Voor deze masterclass is de kennis van de training DigiOffice Beheer Basis essentieel.

 

DigiOffice Beheer Opslag

Voor technisch beheerders bieden wij de masterclass DigiOffice Beheer Opslag aan. Hierin komen alle basisaspecten aan bod om het softwarepakket optimaal te beheren. Voor deze masterclass is de kennis van de training DigiOffice Beheer Basis essentieel.

 

DigiOffice Beheer Vrije entiteiten

Voor technisch beheerders bieden wij de masterclass DigiOffice Beheer Vrije entiteiten aan. Hierin komen alle basisaspecten aan bod om met Vrije entiteiten een eigen gegevensmodel in DigiOffice aan te maken, te muteren en te beheren. Voor deze masterclass is de kennis van de training DigiOffice Beheer Basis essentieel.

 

Advies

Weet u niet welke masterclass het beste aansluit bij uw organisatie? Of wilt u weten wanneer er een masterclass gepland staat? Neem contact op met onze trainingscoördinator Ralf Benschop via +31 348 465500 of opleidingen@idbgroep.nl en laat u adviseren en informeren.

 

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement