Extranet

IDB Groep

Contact

IDB Academy

Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van onze programma's, is het goed om je medewerkers op te leiden in het gebruik ervan. Om die reden biedt IDB Groep via de IDB Academy optioneel een breed scala aan opleidingen aan, gericht op het gebruik en beheer van onder andere DigiOffice Enterprise, Microsoft 365, Teams, SharePoint en Security Awareness. De cursussen zijn effectief en praktijkgericht, zodat je de opgedane kennis direct kunt toepassen.

 

Binnen de Academy kun je producttrainingen en masterclasses volgen. De producttrainingen zijn bedoeld voor gebruikers en beheerders die met DigiOffice Enterprise gaan starten of die hun kennis willen opfrissen of verdiepen. Masterclasses bieden diepgang op een specifiek onderdeel van onze oplossingen en helpen je om de mogelijkheden te leren kennen en optimaal te benutten. Elke cursus kan met specifieke wensen en aan het niveau van de cursisten worden aangepast. Afhankelijk van de wensen, de opzet, het programma en het aantal cursisten neemt een opleiding een dagdeel, een dag of een aantal dagen in beslag.

 

IDB cursusruimte of bij jou op kantoor

De opleiding verzorgen wij in onze cursusruimte in Woerden of bij jou op kantoor. In onze cursusruimte werken wij met groepen van maximaal tien personen. Voor de trainingen en masterclasses gebruiken we laptops met toegang tot onze cursusomgeving. Gebruikelijk is om klassikale uitleg en individuele opdrachten af te wisselen. Zo ontstaat er een goede mix tussen theorie en praktijk.

 

Bij het verzorgen van een opleiding bij jou op kantoor heb je de keuze tussen twee opties. Je medewerkers trainen we met de aanwezige apparatuur en omgeving óf we verzorgen de training met onze mobiele set (tien laptops inclusief toebehoren en toegang tot onze cursusomgeving). In het laatste geval heb je geen omkijken naar apparatuur en ben je volledig ontzorgd.

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl