Evenementen

Overzicht van evenementen die

op korte termijn plaats vinden

Met enige regelmaat organiseren wij bijeenkomsten zoals seminars, webinars en speciale dagen voor klanten en geïnteresseerden. Hierin komen uiteenlopende onderwerpen en thema’s aan bod die voor verschillende doelgroepen – van applicatiebeheerder, gebruiker, ICT-manager tot directielid – interessant zijn. Op deze pagina vindt u een overzicht van de evenementen die op korte termijn plaats vinden.

Door toenemende digitale datastromen, samenwerking met (keten)partners en het groeiende zakelijke e-mailverkeer hebben veel organisaties een uitdaging op het gebied van ‘Digitaal werken’. Bovendien trekt de economie aan en doen zich kansen voor. Hoe grijp je die als organisatie met beide handen aan en faciliteer je tegelijkertijd digitaal werken?

 

Om antwoord te geven op het laatste deel van die vraag organiseert DigiOffice dit najaar een aantal praktische en informatieve seminars ‘Introductie in DMS (document management systeem)’ voor middelgrote tot grote organisaties. Daarin maken deelnemers op laagdrempelige wijze kennis met de basisprincipes van DMS, één van de manieren om digitaal werken te realiseren. We zullen o.a. het snel zoeken en vinden van documenten, het opbouwen van een dossier, digitale postverwerking en het registreren van e-mails tonen. Door het bijwonen van dit seminar krijgt u een antwoord op de vraag: wat is een DMS en wat levert het mij op?

Seminar ‘Introductie in een DMS’

Dinsdag 17 september 2019  -  van 10:00 tot 13:00 uur (inclusief lunch)

Donderdag 24 oktober 2019  -  van 10:00 tot 13:00 uur (inclusief lunch)

Locatie: Vijzelmolenlaan 2, Woerden

Kosten:   Gratis

Wilt u op de hoogte blijven van evenementen en ander nieuws?

U kunt zich hier aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Home

Extranet

IDB Groep

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

 

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement