Evenementen

Overzicht van evenementen die

op korte termijn plaats vinden

Met enige regelmaat organiseren wij bijeenkomsten zoals seminars, webinars en speciale dagen voor klanten en geïnteresseerden. Hierin komen uiteenlopende onderwerpen en thema’s aan bod die voor verschillende doelgroepen – van applicatiebeheerder, gebruiker, ICT-manager tot directielid – interessant zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van de evenementen die op korte termijn plaats vinden.

Seminar ‘Introductie in een DMS’

In verband met het coronavirus is het seminar 'Introductie in een DMS' tijdelijk uitgesteld, op dit moment onderzoeken we de online mogelijkheden.

Locatie: Vijzelmolenlaan 2, Woerden

Kosten:   Gratis

Informatiemanagement anno nu is zorgen dat je als organisatie alle (digitale) informatie op één centrale plek veilig, controleerbaar en gestructureerd registreert, vastlegt, beveiligt, archiveert. Zodat je collega’s en jij informatie en documenten gemakkelijk kunnen zoeken en vinden én er op sturen. Altijd en overal, op meerdere apparaten. Belangrijk naar je klanten/cliënten, in relatie tot je opdrachtgevers én belangrijk voor je eigen bedrijfsprocessen. Hoe faciliteer je als organisatie digitaal werken en voorzie je elke medewerker van de beste tools?

 

Een Document Management Systeem (DMS) is hierin een effectieve sleutel.

Maar wat is een DMS en wat levert het je op? Daarvoor organiseert DigiOffice

met regelmaat het praktische en informatieve seminar ‘Introductie in DMS

(document management systeem)’ voor middelgrote tot grote organisaties.

Via praktische voorbeelden zoals het snel zoeken en vinden van documenten,

e-mailmanagement, het opbouwen van een dossier, versiebeheer en contract-management maak je op laagdrempelige kennis met de basisprincipes van DMS.

 

Home

Extranet

IDB Groep

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

 

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement