Extranet

IDB Groep

 

Contact

Klantverhalen

DigiOffice Academy

 

Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van onze programma's, is het goed uw medewerkers op te leiden in het gebruik ervan. Om die reden biedt IDB Groep via de DigiOffice Academy optioneel een breed scala aan opleidingen aan gericht op het gebruik en beheer van DigiOffice Entgerprise, Office 365 en SharePoint. De cursussen zijn effectief en praktijkgericht zodat u de opgedane kennis direct kunt toepassen.

 

Binnen de Academy kunt u producttrainingen en masterclasses volgen. De producttrainingen zijn bedoeld voor gebruikers en beheerders die met DigiOffice Enterprise gaan starten of die hun kennis willen opfrissen of verdiepen. Masterclasses bieden diepgang op een specifiek onderdeel van onze oplossingen en helpen u om de mogelijkheden te leren kennen en optimaal te benutten.

Elke cursus kan met specifieke wensen en aan het niveau van de cursisten worden aangepast. Afhankelijk van wensen, opzet, programma en het aantal cursisten neemt een opleiding een dagdeel, een dag of een aantal dagen in beslag.

 

IDB cursusruimte of bij u op kantoor

De opleiding verzorgen wij in onze cursusruimte in Woerden of bij u op kantoor. In onze cursusruimte werken wij met groepen van maximaal tien personen. Voor de trainingen en masterclasses gebruiken we laptops met toegang tot onze cursusomgeving. Gebruikelijk is om klassikale uitleg en individuele opdrachten af te wisselen. Zo ontstaat er een goede mix tussen theorie en praktijk.

 

Bij het verzorgen van een opleiding bij u op kantoor heeft u de keus tussen twee opties. Uw medewerkers trainen we met uw apparatuur en uw omgeving óf we verzorgen de training met onze mobiele set (tien laptops inclusief toebehoren en toegang tot onze cursusomgeving). In het laatste geval heeft u geen omkijken naar apparatuur en bent u volledig ontzorgd.

 

 

 

 

IDB Groep

Vijzelmolenlaan 2

3447 GX Woerden

Nederland

 

T: +31 348 465500

W: www.idbgroep.nl

E: info@idbgroep.nl

Copyright © IDB Groep

Disclaimer | Privacy en Cookie statement